Gyakran Ismételt Kérdések

1.
Mennyi a legrövidebb bérleti idő?
A legrövidebb bérleti idő 1 nap. A bérleti nap a gépkocsi felvételével indul, és 24 órát jelent.
2.
Mit tartalmaz a bérleti díj?
A bérleti díj tartalmazza a kötelező és CASCO biztosítást, a kötelező és futó szerviz költségeket, a gépjárműadót és cégautóadót, továbbá a nemzetközi assistance szolgáltatást.
3.
Milyen biztosítással rendelkezik a bérautó?
A bérautók kötelező és CASCO biztosítással is rendelkeznek. A bérlő által okozott, saját hibás káresemény esetén 100. 000.-forint vagy 10 % önrész fizetendő. Továbbá a kötelező gépjármű felelősség biztosítás terhére elszámolt kár esetén a bérbeadó jogosult káreseményenként egyszeri 50.000.- Ft + ÁFA átalánydíj felszámítására.
4.
Ki vezetheti a bérautót?
A bérautót a bérleti szerződésben felsorolt személyek vezethetik.
5.
Használható-e külföldön a bérautó?
Igen. Európai Unió országaiban korlátozás nélkül használható, más országokba történő kilépéshez a bérbeadó engedélye szükséges.
6.
Mi a teendő baleset vagy műszaki meghibásodás esetén?
A 06 20 460 30 62 non stop telefonszámunkon munkatársunk készséggel ad felvilágosítást és nyújt segítséget.
7.
Melyek az autóbérléshez szükséges dokumentumok?
Magánszemély esetén: személyi igazolvány, vezetői engedély, lakcím kártya, továbbá 2 db, a bérlő nevére szóló befizetett közüzemi számla másolata a bejelentett lakcímről és/vagy a letét összegének bankkártyával történő megfizetés.
Vállalkozások, cégek esetén: cégbejegyzési végzés, aláírási címpéldány, szükség esetén meghatalmazás a cég nevében eljáró, illetve a bérautót átvevő személy részére.
8.
Mit kell tudni a fizetési feltételekről?
Bérleti díj rendezése történhet készpénzzel, érvényes bankkártyával/ hitelkártyával. Átutalással történő kiegyenlítés külön megállapodás részét képezi.
9.
Mekkora letét összege?
A bérautó felvételekor, illetve a bérlet kezdetéig minden esetben 100. 000.- forint letét megfizetése szükséges. Amennyiben a bérlet ideje alatt nem történik saját hibás káresemény, úgy a letét összege visszatérítésre kerül a bérautó leadásakor.
10.
Hol/mikor vehető fel a bérautó?
A bérautó átadás/átvétele irodánkban történik, nyitvatartási idő alatt 8 és 16 óra között. Azonban lehetőség van kiszállítást kérni, mely Győr közigazgatási határain belül díjmentes, továbbá szolgáltatásaink munkaidőn túl is igénybe vehetők.